Rychlá rezervace
Kategorie: Aktuality

1. Republikový turnaj arén v ČR

1. Republikový turnaj arén v ČR

1. Republikový turnaj arén v ČR

16. 5. 2015

 

Každý z nás má jistě tu nejlepší arénu, ale nikdo ještě neví, která aréna má ten nejlepší tým střelců a tak to pojďme zjistit . Dejte dohromady tým nejlepších 4 střelců za vaši arénu a přijeďte ukázat kdo je v ČR tím nejlepším ;-) Máte odvahu přijmout výzvu? Nebojíte se ostatních? Tak to se na vás těšíme. Pohár je jen jeden a například my v Písecké Laser aréně se ho nebudeme chtít vzdát ;-) Každá aréna - jeden tým.
Každá aréna má možnost si nominovat hráče dle uvážení. (majitelé, vedení, zaměstnanci, nadšenci či vítězové lokálních turnajů).

 

Důležité info pro fanoušky:

Turnaj bude promítán, po odsouhlasení všech týmů, prostřednictvím internetu on-line. Fanoušci tak budou moci sledovat hru, aktuální výsledky a také on-line reagovat a fandit (skrz FB). Fanoušci už se fyzicky do prostor arény nevejdou, prostor bude uzavřen pouze pro hráče a náhradníky a pak maximálně pro trénéry, maséry, zdravotníky, maskoty ........
Kapacita našich prostor je max. 70 osob, což pravděpodobně zaplní hráči.
Pro fanoušky připravujeme tipovací soutěž o vstupy do podporované arény a jeden navíc získá mobilní telefon od našeho sponzora Samsungu.
Přidejte se do skupiny fanoušků na FB, kde naleznete i více informací. (info budeme postupně přidávat)

 

Sponzoři akce:
Samsung
Eset
Rock rádio
Siko
Coca-cola

 

print Formát pro tisk

Facebook - Aréna Facebook - CaféBar