Zdroj: https://rezervace.laserarenapisek.cz/aktuality/clanky/velky-kvetnovy-turnaj  •  Vydáno: 2.4.2014 21:15  •  Autor: Jana Vojíková

Velký květnový turnaj

Velký květnový turnaj

 

 

Sestav si svůj (vý)herní tým

V měsíci dubnu bude probíhat v Laser aréně registrace vašich týmů pro Velký květnový laser turnaj.

 
Skupina (tým) musí mít min. 5 lépe 8 hráčů z důvodu možné náhrady člena při turnaji či střídání střelců při více hrách za sebou.

Za skupinu bude vždy jednat kapitán týmu. Toho si skupina zvolí před registraci či proběhne Deatmatch při kterém se vítězný hráč stane kapitánem.

Tým musí mít své označení (jméno).

Registraci je možné provést přímo v aréně. Je nutné uvést celá jména hráčů, rok narození, kontakt, e-mail a název týmu. 

Celý duben až do turnaje, který plánujeme na oslavu výročí konce 2. Světové války 8.5. , budou mít registrované týmy možnost trénovat ve dnech od PO do ČT za tréninkovou cenu 50Kč hráč/hra. Podmínkou tréninkové ceny je registrace týmu a zaplacení startovného.

Registrovaný tým má možnost zdarma využít jedné návštěvy arény s rozsvícenými bílými světly ke zmapování terénu, spuštěnými zbraněmi k vyzkoušení si možností a plánování strategie (nejedná se o hru).

 

Startovné, registrace skupiny k turnaji: 160Kč za každého člena

- počet odehraných her v den boje (8.5.) bude závislý na počtu přihlášených skupin, úhrada za veškeré hry odehrané na turnaji je již součástí registračního poplatku za člena. Je třeba počítat s tím, že turnaj bude probíhat během celého dne.

Kompletní pravidla pro samotný turnaj budou zveřejněna na konci měsíce dubna.

 

Ceny pro vítěze:

Vítězný tým, krom vyvěšení na zeď slávy v aréně, získá permanentku pro svou skupinu v hodnotě 3000Kč  (tj. 53her)

Druhé místo: Permanentka v hodnotě 1500Kč (tj. 25her)

Třetí místo: Hra pro celý tým zdarma.